Monday 26 January 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΜΟΥΦΕΣ ΜΕΪΛ

Κυκλοφορεί τελευταία ένα μέιλ που λέει τα εξής:

ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ- ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 11 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΙΡΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 2. Η ΜΑΙΡΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ MΕ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ WASHINGTON ΤΩΝ Η.Π.Α ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΙΚΙ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΙΣΟΥΜΕ. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ> ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ> ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΑΥΤΤΟ e-mail. ΕΝΑ 2ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΑΣ.


έγραψα στο Χαμόγελο του Παιδιού για να το επιβεβαιώσω και έλαβα την εξής απάντηση:


Αγαπητή μας φίλη,

Θα θέλαμε καταρχάς να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον με το οποίο αντιμετωπίσατε το μήνυμα που μας προωθήσατε. Είναι πολύ σημαντικό ο καθένας μας να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους μηνύματα με την απαραίτητη κρίση και υπευθυνότητα, καθώς αποτελεί έγκλημα τόσο σοβαρά ζητήματα να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης και κερδοσκοπίας από κάποιους και να μειώνουν την σοβαρότητα που έχουν τα πραγματικά τέτοια περιστατικά.

Διαψεύδουμε λοιπόν κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμιξη του Οργανισμού μας στο παρακάτω -υποτιθέμενο- ιατρικό πρόβλημα. Το Χαμόγελο του Παιδιού, πράγματι, στηρίζει ενεργά και ουσιαστικά, χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα (όπως μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα και στην ιστοσελίδα μας), αλλά ποτέ με τρόπο που να θίγει την αξιοπρέπεια του παιδιού και της οικογένειας που αντιμετωπίζει το πρόβλημα. Ο σεβασμός προς την οικογένεια και το παιδί, αποτελούν έναν από τους βασικούς γνώμονες που ακολουθούμε σε κάθε δράση μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία αναφορικά με τον Οργανισμό και τη δράση μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Με εκτίμηση, Για "το Χαμόγελο του Παιδιού"

Χρύσα Αργυρού

Κοινωνιολόγος
210 3306140


ΠΙΣΤΕΥΕ, ΑΛΛΑ ΕΡΕΥΝΑ


STOP JUNK MAIL AND MISINFORMATION

No comments: