Tuesday 1 April 2008

Η miaarkoudapoutineleganbetty ΤΑ ΛΕΕΙ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ (Μπέτυ μου πάλι με κάλυψες)

@ Σεβασμιώτατε:

Στο όνομα της Δημοκρατίας, την οποία διαρκώς επικαλείσθε, εσfαλμένα έχετε αντιληφθεί ότι δικαιούσθε να διατυπώνετε κάθε σκέψη σας και να την προπαγανδίζετε δημόσια, όταν αυτή είναι ή ύβρις (όπως οι δηλώσεις του Άνθιμου με τον οποίο συμπλέετε περί "πορνείας") ή όταν στρέφεται κατά βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων συνανθρώπων μας π.χ. ομοφυλόφιλων. Με τα κηρύγματα μίσους σας (εσείς που υποτίθεται ότι δικακονείτε τον Χριστό και διδάσκετε την Αγάπη!) από το δημόσιο βήμα που σας παραχωρείται, συντελείτε - με ασύγγνωστη επιπολαιότητα - στην μετατόπιση πλήθους ανθρώπων σε ακραίες θέσεις με βέβαια θύματα, αύριο, εκπροσώπους των κοινοτήτων τους.

Αντί να προπαγανδίζετε την Αγάπη, την ανοχή, τον σεβασμό για κάθε έναν διαφορετικό από εσάς, τη συμπόνοια για τον συνάνθρωπο, δηλητηριάζετε με κάθε σας δήλωση τις ψυχές εκατοντάδων ανθρώπων και καταστρώνετε τη δική σας "τελική λύση".

Ασχοληθείτε με τα "τυχερά" του κατώτερου και άνώτερου κλήρου, με τους παπάδες που παίζουν "ομπρελιές" στα νεκροταφείο και τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος θα αρπάξει τον "πελάτη" - τον δύστυχο δηλαδή που κλαίει τον νεκρό του και θέλει να τελέσει ένα τρισάγιο -, ασχοληθείτε με τους υπευθύνους των Ναών που σου "σκηνοθετούν" την τελετή του μυστηρίου ανάλογα με την οικονομική ευρωστία σου, ασχοληθείτε με τα σκάνδαλα στους κόλπους της Εκκλησίας (σεξουαλικά και οικονομικά) και δώστε μας από το blog σας πειστικές απαντήσεις για όσους Μητροπολίτες παραπέμφηκαν στα Συνοδικά σας Δικαστήρια.

Αφήστε τα κηρύγματα μίσους.

Χτες ο Άνθιμος προέβη σε νέα δήλωση: Κάθε ομοφυλόφιλος είναι ικανός για την τέλεση πολλών εγκλημάτων. Σε ποιες στατιστικές βασίζεται? Σε ποιες μελέτες? Μπορεί να μας παραπέμψει σε σχετική βιβλιογραφία? Η ομοφυλοφιλία δηλαδή οφείλεται σε σάπιο DNA? Και τότε γιατί οι φυλακές είναι γεμάτες από ετεοφυλόφιλους? Γιατί σε παγκόσμιο επίπεδο όσοι παιδεραστές συνελήφθησαν ήταν ετεροφυλόφιλοι? Από ομοφυλόφιλους, που αποτελούν κοινωνική μειονότητα, συντηρείται η παγκόσμια και εξόχως κερδοφόρα βιομηχανία πορνό και σεξοτουρισμού? Ή μήπως από αυτούς συντηρείται το άθλιο σύγχρνο δουλεμπόριο χιλιάδων απελπισμένων νέων γυναικών από τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες?

Θα μας δώσετε απαντήσεις γι αυτά? Είμαι σίγουρη πως όχι.
Γι αυτό και θα εξακολουθήσω να πιστεύω και να προσεύχομαι στον Θεό, στον δικό μου Θεό, και να οργίζομαι κάθε φορά που βλέπω ρασοφόρο να χύνει χολή και να ξερνάει δηλητήριο από τηλεοράσεως, κατακεραυνώνοντας τους "ανώμαλους" συνανθρώπους μου, στην απέλπιδα προσπάθειά του να τεκμηριώσει με παραπομπές στην Καινή Διαθήκη τις διαφωνίες (εν προκειμένω με το να συμπεριληφθούν στο σύμφωνο συμβίωσης οι ομοφυλόφιλοι), αποκρύπτοντας ΕΠΙΜΕΛΩΣ πως ο βασικός λόγος της διαφωνίας του είναι πως ο "Οίκος του Θεού" και ο ίδιος ως υπηρέτης του χάνει πελάτες....

8 comments:

bigggerbro said...

Θεά betty...

Betty said...

@ dm:
Το παιδάκι από πάνω με κοροϊδεύει.

Υ.Γ. Ο Σεβασμιώτατος δεν μου απήντησε όπως προέβλεψα (πάλι τίποτα δεν κερδίζω?). Μας συνεχάρη για τον πολιτισμένο διάλογο και ανήρτησε νέο post (μια διδακτική εμπειρία).

divine mitsakos said...

etsi eimaste emeis, politismenoi ...

kotopoulospaniola said...

Kala, aftos o Anthimos exei polu plaka! (protimw na to riksw stin plaka, giati alliws tha ton pw epikinduno kai de thelw, enan agio patera san ki afton!)

bigggerbro said...

ποιον είπες παιδάκι αρκουδάκι???
αετάκι είμαι... ;-)

Betty said...

@bigggerbro:

Δεν μου αρέσει το "αετάκι", μικρό και μίζερο μου φαίνεται. Μου θυμίζει τον πατέρα μου και την αντίληψή του για τα πράγματα. Έχεις τη "δουλίτσα" σου, το "αυτοκινητάκι" σου, το "σπιτάκι" σου, το "παιδάκι" σου... Και το παιδί του αητού μικρός αητός είναι. Αρπακτικό, υπερήφανο και ελεύθερο. Γι αυτό πολύ μ΄ αρέσει το avatar σου!
"Είμαστε αετόπουλα μ' ατρόμητη καρδιά, περήφανα Ελληνόπουλα και της ΕΠΟΝ παιδιά" που λέει και το τραγουδάκι των ΕΠΟΝιτών.


Τι είπα πάλι?

divine mitsakos said...

aaaa, eseis exete ksefygei! :-))))

divine mitsakos said...

episis, kotopoulo mou, einai epikindunos :-((((