Saturday 24 March 2007

Η Προμηθέα στην Χώρα των 3 Ιεραρχών

Στην υπηρεσία του Ολυμπίου Διός:
15χρονο παιδί-θαύμα της Ομογένειας μιλάει για το Ολοκαύτωμα που διέπραξε η Ορθοδοξία κατά του Ελληνισμού στην ετήσια εκδήλωση των 3 Ιεραρχών στο Σικάγο!

Δείτε το βίντεο, διαβάστε και αναπτύξτε...
Ενδεικτική Linkoγραφία:

6 comments:

Gonzo said...

Αναρωτιέμαι (φθονώντας σε συνάμα)... Δεν σου πληγιάζουν όταν τα ξύνεις τόσο πολύ παλιομπαρμπούνι;

BarBonny said...

Κ εγώ αναρρωτιέμαι, αφού πήζει η μ.... σου ΓΙΑΤΙ ΧΑΖΕΥΕΙΣ ΣΤΑ BLOG ΧΑΣΟΜΕΡΗ GONZO?

kotopoulospaniola said...

Προς Gonzo-barbonny:Να'στε καλά! Γέλασα πολύ με τα σχόλια-φαρμάκι που ανταλλάξατε!
Για Προμηθέα: Εκτός από εξυπνάδα, διαθέτει και πολλά αρχ...δια για την ηλικία της! Γεια στο στόμα της!

divine mitsakos said...

μα γιατί το κοριτσάκι το λένε Προμηθέα;
αυτό σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση;
μπορεί πραγματικά να έχει σώας τα φρένας ένα 15χρονο που έχει μελετήσει τον αρχαίο πολιτισμό σε τέτοιο βάθος; και έχουν και οι γονείς της σώας τας φρένας που την έβγαλαν Προμηθέα (αφού προφανώς το ίδιο πάθος το μοιράζονται και αυτοί)
α πα πα, προτιμώ τα κανονικά κοριτσάκια, που αγαπούν το Χόντο :)
---------------------
επίσης δε νομίζω ότι θέλει αρχίδια αυτό που έκανε το κοριτσάκι, θέλει να είσαι έφηβος και να μη "μασάς", διότι κανένας ενήλικας δεν θα έλεγε αυτά τα πράγματα σε αυτή την εκδήλωση, θα τα έλεγε κάπου αλλού... είναι σα να πάω εγω σε μουσουλμανική εορτή για να μιλήσω για τα κακώς κείμενα του Ισλάμ- δεν το κάνω
----------------------
ως προς το περιεχόμενο, αν και δεν έχω μελετήσει, δεν δυσκολεύομαι να πιστέψω τα περισσότερα από αυτά που λέει (να και κάτι που ποτέ δεν θα μάθουμε στο σχολείο!)
αλλά αυτό με το κρυφό σχολειό και την άρνησή του μού φαίνεται λίγο αστικός μύθος πια, όλοι αυτό λένε, είναι η μόδα της εποχής - δεν θα πάρω (αν δεν μου δώσει κάποιος αποδείξεις)
-----------------------
και πριν με κράξετε, σας θυμίζω ότι το μπαρμπόνυ είπε "αναπτύξτε"
----------------------
σας φιλώ και καλημέρα

BarBonny said...

Δεν υπάρχει λόγος να σε κράξουμε, εγώ συμφωνώ μαζί σου! Μπορεί πολλά από αυτά που είπε να έχουν συμβεί όντως, αλλά το κοριτσάκι έχει μπλεχτεί μάλλον στα δίχτυα της άκρατης αρχαιολατρείας. Επίσης, δεν νομίζω ότι ήταν δικό της το κείμενο που διάβασε. Όσο για το όνομά της, δεν την έβγαλαν έτσι οι γονείς της, αλλά το άλλαξε η ίδια. Στα 14 της, πήγε στο δικαστήριο και από Jasmine Li Lysistrata το έκανε Promethea γιατί ήθελε να έχει ένα όνομα που να αντανακλά καλύτερα τις φιλοδοξίες της και την προσωπικότητά της...

divine mitsakos said...

Ο Χριστός και η Παναγία!